

I opskriften bliver der brugt 1-2 spsk hasselnøddeflager til pynt, jeg valgte istedet at presse en halv lime og rive 1/2 til en hel lime skal og blande ned i glasuren. Det meste har du allerede derhjemme, så du kan allerede gå igang med bagningen med det samme!Ģ00g muskovadosukker eller brun farin – jeg bruger stort set altid brun farin når jeg bager, synes det giver sådan en god smag!ģ/4 dl majsolie – jeg havde ikke majs olie så jeg bruge almindelig rapsolieĢ00g revne gulerødder – næste gang vil jeg prøve med 250g, da jeg elsker når man virkelig kan smage gulerødderne.ħ5g rosiner – næste gang vil jeg bruge 60g, da jeg hellere vil have lidt mere gulerødder i min kage. Du skal ikke bruge ti tusinde forskellige ingredienser du aldrig får brugt igen. Perfekt aftens snack istedet for dessert eller hvis man får familien eller pigerne på besøg.Įn ting jeg også godt kan lide ved denne kage er, at den er super simpel at lave. Jeg er aldrig god til at holde mig helt 100 procent til en opskrift, så jeg har lavet lidt små ændringer. Denne gulerodskage er dejlig saftig, lidt krydret og på ingen måde tung som en gulerodskage ofte kan være. Vi havde inviteret mine forældre over efter de fik fri fra arbejde til at få lidt hyggeligt aftensmad og nyde kage sammen med os.ĭenne gang valge jeg at springe ud i en nemt og hurtig gulerods kage som jeg faldt over i bogen “Sund på den fede måde” fra Lone Kjær. After I have met my boyfriend who is a very talented cook, has have reached me so many delicious and easy recipes that I am passionate to share with you!ĭa Simon min kæreste havde navne dag – hvilket i Polen hvor han er fra fejres lidt ligesom en lille fødselsdag, tænkte jeg han fortjente en kage. Therefore, recipes like these are something you are going to see more of. I wish I was a star in the kitchen like my boyfriend, but I have a huge love of food and cooking, and loves to spend lots of time in the kitchen. I almost never eat candy, but if I want to spoil myself it is typically a piece of cake with a cup of coffee or home-popped popcorn I choose.
Hvor meget sukker i slik plus#
Plus I always enjoy it way more when I have made it from scratch, then you can while are eating it be proud of your own work, and think it was worth the time. First, I like to know what’s in it and how much of what. Derfor er opskrifter som disse noget i kommer til at se mere til, da jeg efter jeg har mødt min kæreste som er kok, har fåret lært så mange lækre og nemme opskrifter som jeg brænder for at dele med jer! Jeg ville ønske jeg var en stjerne i et køkken som min kæreste, men jeg har en kæmpe kærlighed til mad og bagning, og elsker at bruge masser af tid i køkkenet. Jeg spiser stort set aldrig slik, men hvis jeg har lyst til at forkæle mig selv, er det typisk et stykke kage med en god kop kaffe eller hjemme poppede popcorn jeg vælger. Jeg nyder det også altid endnu mere når jeg selv har lavet det fra bunden, så kan man mens man spiser det være stolt over ens eget arbejde, og synes det var tiden værd. For det første så kan jeg godt lide, at jeg ved hvad der er i, og hvor meget af hvad.
